Tr. Wish work Kraljevačka 58 Trstenik 37240 Srbija pib109496888

Ko smo mi?

Najbolje će te stvoriti sliku o nama ako nas posetite,nalazimo se u centralnom delu Srbije na magistralnom putu Kraljevo – Kruševac.

U svom prostoru najčešće imamo mašine koje pravimo, možete probati i uraditi elemente koje ponesete, videti koje komponente ugrađujemo u mašine, čime se vodimo prilikom izrade a i mi će mo saznati šta Vi želite i kako da Vam to omogućimo.

U svakom slučaju, mi postojimo, radimo i javljamo se na telefon, nismo korporacija niti trgovci. Bitno nam je Vaše mišljenje i Vaša sugestija.

Naše mašine su postale nezaobilazni deo svake radionice, ako želite da budete konkurentni i da možete odgovoriti zahtevima tržišta prinuđeni ste da širite svoju ponudu, mi smo pravi ljudi da popričate sa nama, iznesete svoje želje a mi će mo Vam izneti naše mišljenje.

Hajde da zajedno nađemo najbolje rešenje za Vas.

Zakažite dolazak

Bilo bi poželjno, zbog naših obaveza, da zakažete termin Vašeg dolaska, biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo. +381652904225

Takođe:

Prilikom izrade presa primaran cilj nam je da imamo kvalitetno urađen komad,kao i da svedemo škart na najmanju moguću meru.U tome smo uspeli.Ako se ispoštuje procedura rada imamo 100% kvalitetan komad.

Drugi zahtev je bio da dobijemo mašinu koja je ekonomski isplativa (mali potrošač energije) i da može da radi u prosečnoj radionici bez nekih posebnih zahteva za električnom instalacijom a da u isto vreme ne smeta drugim potrebnim mašinama.

U svemu tome (i puno više) smo uspeli. Dokaz za to su zadovoljne mušterije i TROCIFRENI broj prodatih presa.

Napravili smo vrhunski proizvod, kvalitetom i cenom dopreli smo do radionica u Srbiji, Sloveniji , Crnoj Gori , Kosovu , Hrvatskoj , Bosni i Hercegovini, Francuskoj.

Najveca nagrada nam je što sve rade i njihovi korisnici su zadovoljni.

Samo odrzavanje je lako, servisiranje skoro da i nismo imali a i kada ga je bilo, izvedeno je na zadovoljstvo korisnika.

Uvek na stanju imamo rezervne delove i komponente  (šaljemo ih brzom poštom ili po dogovoru).

Kada se odlučite za našu mašinu uživaćete u radu.

Iskustvo kupaca je pokazalo da se kupovina mašine isplati u vrlo kratkom vremenskom roku.

Da imamo kvalitetan proizvod i da su kupci zadovoljni, svedoči i preporuka naših kupaca svojim prijateljima za kupovinom naših presa, a uverićete se i sami.

Višegodišnje iskustvo, kvalitet i konkurentna cena su razlog više da se odlučite za nas.