Topla vakuum membranska presa


(za furniranje prirodnim furnirima,melaminskim folijama,CPL folijama, mašina za izradu zidnih drvenih obloga)

3000*1300mm
Presa koja može da slepi i plot za vrata...
+381652904225
2800*950mm
Konstruisana i pravljena za lajsne i slične uske a dugačke komade
+381652904225
Previous slide
Next slide

Tople membranske prese

2800*950mm- cena 3.960€

3000*1300mm- cena 4.920€

3300*1300mm- cena 5.640€

Presa namenjena za furniranje lajsni, pervajza i stokova (kutija za vrata i prozore), mašina za izradu zidnih drvenih obloga,za sva slepljivanja i furniranja.

*Topla presa je prvenstveno namenjena za krivolinisko furniranje prirodnim I veštačkim furnirima,uz pomoć pritiska ostvarenog vakumom preko membrane
* Radna površina zavisi od tipa prese.Dužina komada koji može da se uradi u presi je za oko 400-500mm manja od rama iste,njegova širina nije definisana (opet napominjemo da je pre svega namenjena za sferne oblike zbog same konstrukcije prese)
* Instalisana snaga 6,5(odnosno 9,35) kw.Potrosnja prese u normalnim uslovima rada je oko 1,5-2,5kw na sat.Instalirana snaga je oko 6(9)kw na grejačima i oko 0,35kw na pumpi,sto omogucava rad bez smetnji i u malim radionicama,na kucnoj instalaciji.
* Membrana u osnovnoj ugradnji je kaučukna i debljine 3mm,po deklaraciji proizvodjača sa stepenom razvlačenja 5,5 puta.Za nju smo se opredelili zbog kvaliteta dobijenog proizvoda i njene dugovečnosti.Ako bude potrebe šaljemo je istog dana,pošto uvek imamo na stanju,brzom poštom i već sutra možete računati na mašinu.
* Grejaci koji daju potrebnu temperaturu,kvarcni i sporožareći,snage 500(600)w(kao na grejalici,samo što smo ih prilagodili nama i našoj nameni (jačina i emisija zračenja)).Preporučena temperatura oko 65stepeni na vrhu membrane.Do sada nismo imali problem sa njihovim trajanjem(samo na jednoj presi četiri grejača razbivena i iste smo poslali kupcu na obostrano zadovoljstvo)
* Regulisanje temperature je digitalno i lako promenjivo,termoregulator ima prikaz željene(zadate) i trenutne temperature,sam održava zadatu mu vrednost.
* Vakum pumpa je uljna i jacine 16m3.Više nego dovoljna za rad na mašini,tako da nismo imali potrebe za nikakvim komplikovanjem samog procesa proizvodnje i održavanja mašine,dodavanjem rezervoara i sl.
* Vakumetar je digitalni
* Regulisanje vakuuma je digitalno i možete ga uraditi u svakom trenutku(prilagoditi vašim trenutnim potrebama,zavisno od proizvoda i poželjnog vakuuma).Opciono,preko prekidača brza promena dva željena pritiska.
* Duzina procesa se regulise vremenskim regulatorom i lako možete postaviti željeno vreme,na kraju koga ce se oglasiti alarm.
* Rasterecenje korita nakon završenog ciklusa vrši se pneumatskim ventilom,koji ima signalnu lampicu(opciono,zujalicu) kada je otvoren,da bih vas opomenuo da ga zatvorite pri pokretanju novog ciklusa
* Mobilnost prese omogucava sama njena težina.
* Rad na presi je lak I nije komplikovan,sve smo podredili jednostavnosti i funkcionalnosti,sam ciklus je jasno definisan I precizan.
* Opsluzivanje prese najcešce izvodi jedan čovek(žena) koji ima dovoljno vremena da spremi jednu lajsnu(komad) dok se jedna radi.Kasnije kroz vreme dobija brzinu i postize da radi u ciklusu dve lajsne(komada).Po želji presa moze da radi i tri lajsne u jednom ciklusu ali tada je potrebno da je opslužuju dva poslužioca.
* Presa se moze isporuciti za 15 do 45 dana od uplate avansa,zavisno od trenutno pogođenih poslova.Može se desiti da na stanju imamo već napravljenu.
* Kod nas(uz predhodnu najavu) možete probati presu u radu,a možete i dosta naučiti iz naseg desetogodisnjeg iskustva,što u izradi mašina,što o eventualnim problemima u radu.Za sva pitanja koja vas muče,već smo našli odgovor i biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo.

Uz kupljenu presu imate obuku dva radnika na istoj.

Par slika koje su nam poslali naši kupci.